WELKOM OP DE TEAMBVD HUISPAGINA!

[ Laatste Nieuws ] - [ Join Us! ]


HELP TEAMBVD IN HUN STRIJD BINNEN DPC!

Nu je deze titel las dacht je wellicht wat is TeamBVD, DPC en waarmee kan ik ze helpen?

In het kort:

De DPC (Dutch Power Cows) is een Nederlands collectief van teams die meedoen aan DC (distributed computing) projecten dan D.net (distrubted.net). Één van deze teams (en wel één van de grootste) is TeamBVD.

Het is veel minder ingewikkeld dan het zo op het eerste gezicht misschien lijkt.

Het hoofd project wat wij doen is RC5-72.
De RC5 projecten zijn opgezet om aan te tonen dat veelal gebruikte encryptiemethoden niet de veiligheid bieden kunnen die mensen ervan verwachten. Zelfs met brute force aanvallen kunnen gegevens in afzienbare tijd worden gedecodeerd. Het doel is mensen bewust te maken van digitale veiligheid en het onderhoud wat het vereist. Deze wedstrijd is 100% legaal, er valt zelfs een klein geldbedrag te winnen, maar daar doen we het niet voor. We doen het voor volk (DPC) en vaderland (Nederland). De DPC staan bekend om hun distributed computing team. DPC was niet voor niks het grootste RC5-64 team en heeft voor dit project het grootste aantal blokjes gelevert van alle deelnemers.

Binnen DPC staan wij (TeamBVD) op dit moment nummer 2, we hebben een tijdje de nummer 1 positie in handen gehad, deze is ons door NC (noizye cows) afhandig gemaakt omdat zij meer power hebben. Dus nu roepen wij jullie op om ons te helpen de #1 weer over te nemen.

Meer informatie over ons Team en onze leden (en subteams) kun je vinden onder de menu-kop "Informatie". Daar kun je ook meer informatie vinden over het RC5 project, inclusief links naar meer bijzonder interresante RC5 pagina's.

WAT KAN JIJ DOEN?

Als je ons wil helpen in onze strijd om wederom de #1 van Nederland (DPC) te worden, bezoek dan ons Download Center en download de TeamBVD client. Vanaf het moment dat je deze client (ook wel koe genoemt) hebt draaien, mag je jezelf en heus TeamBVD en tevens DPC lid noemen!

Vanzelfsprekend zou het geweldig zijn als je al je familie, vrienden, kennissen en buren zou kunnen betrekken in onze strijd. Je kunt dan ook gerust de TeamBVD client doorgeven aan een ieder die 'm draaien wil, of de desbetreffende persoon helpen met het installeren ervan. Je moet wel één ding goed in de gaten houden! Zorg dat je toestemming krijgt van de eigenaar van de PC en hem ook goed uitlegt dat het precies inhoudt (Door hem/haar bijvoorbeeld naar deze webpagina te verwijzen)!

We hopen je op korte termijn te mogen verwelkomen in ons Team! Als je nog vragen hebt, kan je terrecht op onze FAQ page, of contact met ons opnemen.

Namens heel TeamBVD,

De BVD Crew


[ terug naar boven ]