JOIN US!

Voordat we je in ons midden welkom kunnen heten, willen we je er even op attenderen dat wij er vanuit gaan dat je voordat je je inschrijft, je het TeamBVD regelement gelezen hebt en deze regels onderschrijft. Mocht je het regelement nog niet gelezen hebben, dan raden we je aan de onderstaande tekst goed door te nemen.

[ Ik heb het regelement al gelezen en wil me inschrijven ]


Algemene TeamBVD regels

Het is niet toegestaan om de client te draaien op pc's waarvan de eigenaar niet weet dat het programma is geinstalleerd.

Sparen mag, maar houd er rekening mee dat je niet langer spaart dan 2 weken oftewel 14 dagen. Mocht je een pc hebben
die aan een inbel verbinding hangt en je daardoor niet aan deze regel kunt voldoen neem dan contact op met een van de admins op het forum.

Er mag geen reclame worden gemaakt op fora of via elke andere spam gevoelige wijze zonder strikte regels en toestemming van de beheerders.

Cheaten is uit den boze. Er is een client in omloop voor het rc5-72 project waarmee het mogelijk is om te cheaten. Hierdoor kan iemand hoog in de stats komen te staan binnen no time. Diegene die worden betrapt op het gebruik van deze client worden per direct uit de stats verwijdert en gemeld aan Distributed.net.

Het is ten strengste verboden te kapen. Dat wil zeggen. Een lid van een ander overhalen om voor jou te gaan flushen. Dit is binnen geheel DPC NOT done.


Helaas zijn we nog niet helemaal klaar met dit gedeelte van onze page. Voor meer info kan je contact opnemen via: info@teambvd.com. Onze excusses voor het ongemak!

[ terug naar boven ]